mindbody-retreat

In stilte herbronnen

Wat wij bieden

Wanneer heb jij voor het laatst echte stilte ervaren? In je omgeving en in jezelf? In het dagelijks leven zijn zulke momenten schaars of misschien wel helemaal afwezig. Ben je benieuwd wat stilte voor jou kan betekenen? Wil je herbronnen na een intensieve tijd? Is het tijd om een nieuwe weg in te slaan? Ben je mantelzorger, hulpverlener of trainer en is het nu even tijd voor pas op de plaats en tijd voor jezelf? Ben je in de hectiek van het dagelijks leven toe aan een van periode rust en ontspanning? Dan ben je hier precies op de juiste plek.

Mindbody-retreat biedt meerdaagse retraites aan. Altijd in stilte en op de meest magische plekken die ons land te bieden heeft. Plekken in de natuur waar stilte nog echt voelbaar is. Je zintuigen worden geprikkeld én gekalmeerd en je bent één met de elementen. De natuur is onze basis. Het zit in iedereen. Het doel is om te vertragen, verstillen, tot jezelf komen en gewoon te zijn. Altijd met ervaren begeleiders, werkend vanuit hun hart en missie.

Tijdens de retraites ben je vrij om tussendoor precies te doen waar je behoefte aan hebt. Door tijd voor jezelf te nemen of even af te wijken van het programma. Er is ruimte voor jouw behoeftes. Wil je samen met je partner komen, maar doet deze niet mee aan het programma? Ook dat is een mogelijkheid. Ben je kwetsbaar en twijfel je of je conditioneel wel mee zou kunnen doen, bijv. door of na ziekte, een verminderde conditie, twijfel of yoga of meditatie wel bij je past, omdat je niet meer alles kunt, mindervalide bent, ook daar is ruimte voor om in jouw tempo en binnen jouw grenzen te ervaren... 

EEN HEEL WARM WELKOM namens het team,  Mariet